Tego PREMIUM Import 1.25x2.5 21 mm

Tego PREMIUM Import 1.25x2.5 21 mm

In stoc
156.75 Lei /buc   165.00 Lei
*Pret inclusiv TVA
TEGO 21MM, 1.25X2.5M PREMIUM IMPORT
 
Calitate premium - 3 presari la cald - 20 de cofrari.
 
Placajul Tego este special destinat lucrarilor de cofrare si are o rezistenta ridicata la cofrari - decofrari, in conditii de utilizare standard.
 
Constructia placajului (cu mai multe straturi) si tipul de incleiere confera caracteristici fizico-mecanice superioare.
 
Straturile de film fenolic si canturile acoperite etanseaza placile de placaj, conferindu-le rezistenta la factori externi (umiditate, caldura, agenti alcalini) si deci o durata de utlizare indelungata.
 
O manipulare atenta si aplicarea inaintea fiecarei utilizari de ulei sau alte substante uleioase asigura prelungirea duratei de viata. Curatarea panourilor si pregatirea astfel pentru urmatoarea utilizare se va face cu o carpa moale imbibata in ulei sau substante uleioase. In cazul formatizarii sau gauririi, canturile vor trebui protejate. Un alt avantaj este ca, datorita fetelor netede, suprafetele de beton realizate nu mai necesita finisari.
 
Placajul Tego poate avea si alte utilizari, mai ales ca placa de lucru acolo unde deplasarea obiectelor se face prin alunecare.


Placaj tego cu film fenolic,folosit pentru cofraje in constructii,alcatuit din straturi succesive de furnire tehnice incleiate cu rasini fenolformaldehidice clasa de incleiere 3, cu rezistenta merita la apa,indeplinind conditiile de baza pentru utilizare in mediu exterior.

Detalii si informatii

REVIEW-URI

Nu exista inca opinii ale cumparatorilor pentru Tego PREMIUM Import 1.25x2.5 21 mm.
Sparge gheata! Fii primul care adauga o opinie.

Scrie un review

Nota: HTML is not translated!

BE THE FIRST TO KNOW

Subscribe to the eCommerce newsletter to receive timely updates from your favorite products.